Verzending & Retour


VERZENDING

Verwerking van jouw bestelling:

Na jouw bestelling reken ik erop om binnen de 1 à 2 dagen jouw pakketje te maken en naar de post te brengen. 
Voor de verzending binnen België werk ik samen met B-post.  Voor de verzending buiten België werk ik samen met Mondial Relay. 

Verzendkosten:

België:

Bij het afrekenen heb je de keuze tussen verschillende opties:

  • € 2,50 voor een verzending zonder track-and-trace.
  • € 6,40 voor verzending naar een thuisadres met track-and-trace. 
  • GRATIS VERZENDING voor bestellingen van meer dan € 50.
  • Het is ook mogelijk om jouw pakketje gratis te komen ophalen.

Europa:

  • € 10,50 voor verzending naar een thuisadres. 
  • GRATIS VERZENDING voor bestellingen van meer dan € 100.


RETOURNEREN

Hoewel ik steeds hoop dat je helemaal verliefd bent op je nieuwe juwelen, kan je je bestelling binnen de 14 dagen retourneren.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor jouw rekening.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw geretourneerde bestelling of na uw mededeling dat u van de overeenkomst wenst af te zien, betaal ik u het volledige aankoopbedrag terug, of zorg ik voor een vervanging van de producten (indien mogelijk).

Ik verwacht dat u zowel met de bestelling als met de verpakking de eerste 14 dagen na aflevering uiterst zorgvuldig omgaat. Als u de goederen wilt retourneren zoals hierboven beschreven, mag u ze alleen uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u ze wilt behouden of niet. Geretourneerde goederen mogen worden getest, maar niet worden gebruikt. Bij het retourneren dient u tevens alle geleverde toebehoren mee te sturen en - indien redelijkerwijs mogelijk - de goederen in de originele staat en verpakking te retourneren.

Om snel en correct gebruik te maken van uw herroepingsrecht, kunt u het contact formulier invullen en hierna zal ik u de verzendinstructies geven.