Veelgestelde vragen (FAQ)

Inklapbare content

Wat is de kwaliteit van de juwelen?

Mijn juwelen zijn met de grootste zorg handgemaakt. Merk op dat hierdoor mijn juwelen lichte onvolmaaktheden en inconsistenties kunnen hebben. Maar dit neemt niet weg van de kwaliteit van deze juwelen.

Elk item is getest en aangepast zodat het juist goed is en helemaal klaar is voor verkoop. Ik verkoop enkel die juwelen die ik zelf graag zou willen dragen.

Zijn deze juwelen geschikt voor gevoelige oren?

Al mijn juwelen worden met de grootste zorg vervaardigd. Ze zijn super licht in gewicht en afgewerkt met de hoogste kwaliteit van hypoallergeen nikkelvrij RVS of chirurgisch staal. Hierdoor zijn ze dus zeer geschikt voor de gevoelige oortjes!

Ik geloof dat de kwaliteit van mijn juwelen zeer belangrijk is. Zodat ze een plezier zijn om te dragen!

Hoe verzorg ik mijn juwelen?

De meeste polymeerklei stukken, zeker lange of dunne componenten, zijn fragiel. Hoewel polymeerklei buigzaam blijft na het bakken, vraag ik je om dit niet te testen om de kwaliteit van de oorbellen te bewaren.

Draag je juwelen niet in het water.

Als de juwelen vuil geworden zijn, kan je ze poetsen met een vochtig doekje of wat make-up remover.

Juwelen uit hars zijn heel duurzaam, maar ze kunnen beschadigd geraken als ze vallen of tegen een hard object terecht komen. Pas op met krassen.

Om de levensduur van jouw juwelen te verlengen, bewaar je ze best buiten het directe zonlicht. Bij blootstelling aan warmte of zonlicht kunnen verkleuringen plaatsvinden.

Wanneer je parfum draagt, raad ik je aan om eerst parfum op te doen en daarna pas je juwelen te dragen. Parfum kan namelijk een reactie met de hars of polymeerklei teweeg brengen en kan de afwerking beïnvloeden.

Hoe snel krijg ik mijn aangekochte producten?

Na ontvangst van jouw betaling wordt een bestelling binnen 2 werkdagen verzonden en in de meeste gevallen kan u het product binnen de 7 dagen verwachten.

Maak je ook juwelen op maat?

Ja dat doe ik! Contacteer me via het contactformulier op mijn website, via e-mail of via een privé bericht op Instagram!

Kan ik mijn aangekochte producten retourneren?

Ja, je kan jouw aangekochte producten retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst.

Stuur me een e-mail of vul het contactformulier op mijn website in voor meer instructies.

Wens je meer te weten: lees er alles over in het winkelbeleid.

Kan ik ook een cadeaubon kopen?

Ja dat kan zeker! Cadeaubonnen vind je terug in de shop via deze link. De waarde kan je zelf kiezen uit een paar opties.

De cadeaubon is vanaf aankoop 1 jaar geldig in de hele webshop en kan zelfs over meerdere aankopen verspreid worden. 
Ze kan ook gebruikt worden om de verzendkosten mee te betalen en kan ook gecombineerd worden met een kortingscode.

Andere vraag?

Neem contact met me op via het contactformulier op mijn website, via e-mail of via een privé bericht op Instagram of Facebook en ik help je graag verder!

Kan ik jouw juwelen fysiek ergens uitproberen?

Natuurlijk! Na afspraak ben je welkom bij mij voor een vrijblijvende passessie. Ook kan je terecht in 1 van de fysieke verkooppunten!