Onze spaarpunten, hoe kun je die gebruiken?

Onze spaarpunten, hoe kun je die gebruiken?

Wanneer je een bestelling plaatst bij Ardea Designs, kan je spaarpunten verdienen. Hoe werkt dat precies en hoe kan je deze inzetten voor korting?

Hoe ontvang je spaarpunten?

Spaarpunten ontvang je bij aankoop van juwelen in onze webshop. Je spaart vijf punten per euro. De spaarpunten worden geregistreerd via jouw persoonlijke account. Het is dus belangrijk dat je deze aanmaakt om gebruik te kunnen maken van het spaarsysteem.

Hoeveel korting zijn de spaarpunten waard?

Met spaarpunten kun je korting krijgen op de juwelen in de webshop. Je moet hiervoor eerst een ‘potje’ opbouwen. Heb je 100 spaarpunten of meer verzameld, dan mag je je punten gaan inzetten. Per 100 spaarpunten krijg je dan €1 korting op de volgende aankoop.  Het is niet mogelijk de punten eerder te gebruiken.  

Kan je de spaarpunten voor alles in de webshop gebruiken?

De spaarpunten kunnen niet worden ingewisseld bij het aankopen van een cadeaubon.  Echter je krijgt hiervoor wel spaarpunten.  Voor alle andere producten in de webshop mag je de punten inzetten.

Hoe zet je je spaarpunten in?

Wil je graag je spaarpunten inzetten bij je betaling? Dit kan in de laatste stap van het bestelproces in de webshop. Hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken. Je kan spaarpunten omzetten naar een voucher.  Deze code kan je invullen bij de check-out in het vakje ‘cadeaubon of kortingscode’.

kortingscode toepassen

Maak zo een account aan

Het aanmaken van een account is niet alleen nodig om te kunnen meedoen met het spaarpuntensysteem, maar het geeft je ook een mooi overzicht van je eerder geplaatste bestellingen. Verder kan je het betalingsproces gemakkelijker doorlopen. Maak hier een account aan. Heb je al een account, dan kan je in de pop-up links beneden in de webshop jouw spaarpunten bekijken, bekijken hoe je er kan verdienen en ze inruilen voor een kortingsvoucher.

overzicht spaarpuntenprogramma

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.