Fysieke verkooppunten

Wil jij graag mijn juwelen eens in het echt zien, voelen en dragen alvorens je een aankoop wenst te doen? Dat kan! Online winkelen kan heel handig zijn, maar sommige dingen zijn gewoon niet te evenaren door een virtuele ervaring. Daarom kan je vanaf heden ook terecht in enkele fysieke verkooppunten.

In deze verkooppunten kan je de juwelen niet alleen zien en eens passen, maar je kan ook advies vragen over de verschillende stijlen, materialen en maten, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Ook ben je welkom bij mij thuis na afspraak.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt juweel? Contacteer me vrijblijvend!

 • BeautyMaster te Bertem

  Bij Goedele van BeautyMaster ben je op de juiste plek als je gezondheid voor jou ook zo belangrijk is én als je graag je huid en je lichaam de aandacht geeft die het verdient!
  Laat je door Goedele in de watten leggen tijdens een gelaatsverzorging, manicure of pedicure. Ze werkt met 100% natuurlijke en betaalbare producten van top kwaliteit.
  Bovendien zijn de meeste merken van Belgische bodem!

  -

  Fr. Dottermansstraat 25 - 3060 Bertem

  goedele@beautymaster.be

  GSM: 0495/36.06.56

  website BeautyMaster

 • Jessabella Hair & Beauty te Duras

  De missie van Jessica van Jessbella Hair & Beauty? Vrouwen op verschillende manieren laten stralen! Je kunt bij Jessica terecht voor permanente make-up, keratine / botox behandelingen voor je haar, wimperextentions, haarextensions, cupping en nog zoveel meer.

  -

  Hendrik Prijslaan 27 - 3803 Duras

  info@jessabella.be

  website Jessabella Hair & Beauty

 • Wil jij mijn volgende fysieke verkooppunt worden?

  Geef me gerust een seintje!